Thursday, November 15, 2012

yEzzA~~ Mong Kurahashi in The entry~

asslammualaikummmmmmmm~~~
hahahah~ macam bengang je kan~ tpi sebenanye geramm~ sebab kebod lappto ni button "P" cam haremm~~ nyusah kan aku nak menai laju2 sebab dah detect x detect~ aku ni dah menyirapp je nak buat kje~ lg2 tang nk print cadd~~ aigoo~~ menyirapp menyinga macam spartaaaa dah~ wkwkwkwk~

let me introduced you guys to Miss MONG KURAHASYI~~ nama diberi MAS REENATU SAADAH
tp pasai pa duk jadik miss mong tu sbb aku sendirik yang gatal pi taruk name mong tu kat dia~ elok sangat la tu~ dengan blank serta loaaaaaaaading nak interpret data kat kepala otak dia~ mong tu maksudnye BLANK~~ kurahashi tu pulak~ aku amik dari name glemer dia laaaaa kononnye~ REYN KURAHASHI..

well~ she's unnie from 5th sem and stayed with me at apartment psis blok A4 1.29.. xde laaaaaa apartmrnt sgt~ koyaa je lebih tu~ dia duk ngn aku bukan la dari awal sem sbb aku asal duk lua yang ade bilik dekat apartment tu~ cuma xmasuk lagi~ tambahan ppula aku dengan ilyiana adi duk lua sblm ilyiana start mengalami kesakitan~ baru lah timbul kesedaran tuk aku pindah masuk dalam~ and miss ming ni pon joint venture duk kat bilik aku selepas dia dah penat hidu macam zaman batu~ duk pindah randah sbb xngan ngn tuan rumah.. hahha~ x baya sewe lettew! gaga~ suka hati aku je~ lastly dia pon terjebak lah dalam scene  A4 1.29~~

well, she's nice and good listener~ i've a great time that i sent with her even it's only for a temporary~ but, we still appreciate the momment we spent togheter~ hahah... seronok laa~ ngamuk2... serabut sesama.. unconscious pon sesama~ hahah~ mengarut pon sesama~ and the highlight part ISSSS... SHE ISSS THE ONE WHO DRAG ME TO WATCH RUNNING MAN.. dah dia ngajo~ aku pon explore je laaa bnde yang aku boleh expelore~ nak lak tenet rumah kemain laju dia aku nk donlod memacam pon boleh~ hamekk kawww~ giler tak seronok aku layan running man~ gelak ngekek2 tgh  3 4 pg cm ni~ umi ngn abah x heran dah tgk aku tolong jage rumah waktu2 puncak ni~ hahah~ pasyu esok bagun tghri~ aigoo~~ bile nak bubah ni~

ouii~~ cut the crap!! wakakakakka~ btw.. dia jugak laaaaaaa yang ngajo balik bawak kter manual~ kalau x.. mmg aku x sentuh dah lerr manual tersebut! kebetulan kete cicak mmg manual! kalau auto jugak~ ku ucappkan selaaamat tinggal~~ hahah~ x bawak dah laa aku sampai ke sudah wei~ umah ni mne ade manual~ xdek blake dah~ kikiki~ the funny momment is, dia pon takut tgk driving skills aku yang mencabar macam bawak 4 wheel masuk utan tu! hahah~ giler kentang x seronok tgk dia menggelabah! gelak ngekek2 aku dalam keter tu~ padahal dalam hati aku cuak gak sbb dia x duk diam! asyik biiiiiiiiiiising je! jpj pon x gelabah tgk driving skill aku! hahahahahhahahah~ lawak2~ pastu sampai ke sudah x nak bg bawak dah~ kedekuttt~ =P

well... she's one of friends, sister that i can turn to~ she's the one who see me cried before.. calm me down eventho i faced a bunch of problems caused of them~ hahaha~  it's good to have her in my room again~ hahaha~ unnie~~ saranghaeeeeeeeeee~~~ hahah~

the momment we spent together until subuh~ hahaha~

well~ are bawah adalah kawasan kerje aku~ aku nk kemasssss!

lepak jappp amik angin~

seaweed yang x sedap!

jauh kottt aku duduk!

i guesss dis one is in yr wallet! rite..? keep it.. ahrasso?

and i'll keep this one in my wallet! yeah!
ade mase kite suke~ ade mase kite meraung sebab kecewe bnde yang same~ walau pon x seratus peratus sama! hope our relationship will last forever~ wink wink~

Monday, November 12, 2012

She's Ilyiana Adi~

asslammualaikum sayang...
simple and shortest post i'll make if possible! hahah
well~ nama dia ilyiana binti adi mazlin~ dia ni aku kenal dari sem satu tp dia x join la oriented~ cause basicly dia kata dia x penah mengoriented kan diri nya sendiri dalam mna2 sekolah yang dia masuk even dia apply the same thing walau pon dah ipta~ haha~ gile dak ni~ sesuka hati limpa pncrease dia je nk buat cam tu~

well~ masa sem satu aku xde la rapat sangat ngn dia just biasa2 je sbb bilik lain2~ tp kira oke la sebb kitorang sekelas~ plus.. dia schoolmate ngn roomate aku dulu~ maksudnya di situ~ di sesekolah dengan mekang masa kat teknik n now. dia dah pon sepoli n sekelas balik dengan mekang~
so.. masa sem satu aku rapat biasa2 jela ngn dia.. nk di jadikan cerita pulak~ sem satu tu kan tanduk masing2 simpan lagi~ x nak keluar lagi~ maklumlah~ shy2 cat! hack tuih! menyampah aku~ hahahah~ sbb evrything is revealed when we turns to 19~ baru sume nk naik. nak nampak matang. nak ikut mana baik mna buruk~ maklumla~ dah macam boleh buat keputusan sendiri kan~

ilyiana~ when you read this~ i am so grateful to have u as one of my true friends~ in between us~ we know how suffer we are to stay with all the shit given~ haha~ gile provok~ lantok pi laa~ susahnye nk survive till the last breath without u.. u know...? susa tau x~ but then~ u left me alone.. i felt like.. oh maiii.. how can i survive with them..? i couldnt even talked to em'.. i need to survived by my own~ well.. it doesnt mean that i regret to have u as my friend but, i feel lonely without u and feel so down when u go without any last word given~ i couldn't hold my tears from all these shit~ arghh~~ hahah~ so emotional~ dont take heart~ its just a joke~

finally i made a decision to drop result just to depart myself from them~ i couldn't even tell my parents about all these mess happen during my third sem~ it's just too hard~ its too suffocating.... my heads just found the dead end~ haiyakkk~~ susah nyaa~

dear ilyiana~ thank you so much for yr love, yr accompany, yr joyful, yr hardship, and especially yr help towards me since we've been stickiing together~ it's wonderful time i've spent together with you eventho sekejap~ i'll kept the momen in my memory forever~

dominos bangi~ ada orang lapa sangat!

dia~ beruang, junior and opet~ ada cerita sendiri~

why am i wering hijab when its alredy 2 am..? you know the answer right..?

the time when u get viber on your phone~

iftar~

late supper~

cadd

iftar again~

anak2~

stuck with baju kurung tepi highway

we are heading to class

heading to home

sakan jumpa mekdi

dinner that we r do nothing~

well~ most of the picture dah hilang dengan  henpon2 sekali~ so kat lapto xde sgt2~ sedihnya~ sungguh la aku sedih dengan kisah tragik enset aku tu~ sume ade dalam tu~ suke duka~ x yah cerita laa~ huaaaa~~~~~~~~ habis gamba~ gamba je la pon yang aku sayang~ memori kann~ bila laa nak dapat henpon baru~ sapa nak kasik ni~ sedihh~~

oihh~~ ape kes laa aku bukak hikayat enset lak kat sini kann~ haha~ dah laa~ babai ilyiana adi~ habis dah hikayat kau aku type malam ni~

love....
eyqa~


CACA MARBA

Assalammualaikum y'allsss~~~
hooyeah! *dalamhatimenderita* lama gilak laa aku x update cerita dalam ni~ memandangkan kesuntukan keinternetan dan kemalasan thap dewa dan berganda2 pulak kije yang sampai hidup pon dah jadik carca marba serta lifeless bak kata sekoolmate aku zaman teknik dulu~ fuhh*tariknapasjap* penat cakap senapas!
eh?? aku cakap ke taip ni~ hahah~~ oke2~ back to the track! cite aku bnyk~ tp malas nk buat entry sampai lebih dari 2~ so.. aku mengentrykan semuanya dalam episod suka duka lara aku malam ni kayh~~

HENDPONE WASSALAM~

sedihnya lah hendpone aku wassalam~~ awal sem 2 dulu syok laa~~ along belikan aku galaxy Y~ nk lak time tu tgh hangat2 taik ayam hendpone tu pemes~ aku lak dapat pakai! perghh~~ kembang KEJAP.. kejap jelaa... namun... setelah hampir setahun~ *xcukupponsebenarnya* dia dah ghaib~~ aku x tau la cemana dia ghaib~~ sayangggg.... aku sayang nombo je.. hendpone x.. sebab processor selow sangat~~ x support langsung2 apps yang aku nk guna tu~~ x syok laa... haha.. TP, bg yang kenal la diri aku ni.. aku mmg bekap tepon bnyk! haha.. sampai skrg.. habih dah tepon aku nk pakai... sume rosak!! perghh~~~ stress gilak!! hahah... sampai la tepon aku jadik cenggini~~


hahah~~~ sekian lah hendpone aku sampai cenggini jadiknya!
teruk betul aku ni~~ mmg perosak barang~~ well.. barang ape je yang aku pakai yang x rosak lagi~~ sume ade kott yang rosak~~ paling kurang ponn mesti ade scratch punya laa~~ sunnguh laa aku tipu kalau barang aku xdop sekeratch! haha~~ 

                                                                                                                                       ~~~  EPISODE II

RAJIN BENAU AKU KEMAIH!

entry ni lak aku nk sumbat gambaq je lebih~~ lebih kurang cerita before and after.. and sebb apa lah yang sampai sepah nk mampus tu kann~~ meh sini aku tunjuk!! hangpa tunggu sat no~~ ceq nk uplod~~ tenet kanshit ni selow~~ maklumlaa~~ beruk x bayor lae~ jap eh~~~













well~~ bila dah duk bilik 3 4 hari x keluar~ kompom nye la bilik sepah gila~ tp masuk dah hari ke 3 4 tu~ aku x tahan sangat~ aku kemas sekemas2 nya sbb aku dah serabut carik bnde depan mata pon x jumpa~ carik henpon x nampak carik pemadam gam gunting pisau sampai mouse pon aku x nampak~ x ke stress nk buat kje kalau macam tu~






sort off part aku yang dah kemas~~ alhamdulillah~~ so, dunia carca marba x de la ending cam ni~ x kemas laaa~ hahah~ btw, nak dekat cuti2 malaysia seinggu ni kan bz ngan nk portfolio~ hamek kaww~ kelam kabut sume student archy dengan projek x siap sume bagai macam2 cerita ragam dan gaya ada~ tp, maklumlah~ aku ni hamba yang biasa~ dengan jujurnya kau ni hamba yang biasa yang pernah buat dosa, yang ada dosa aku mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki kalau aku buat salah n silap dekat korang~ especially classmate sendiri~~ 

you guys are just great the way you are~ you dont've to pretend to b good or to be anybody els cause you are just perfect~ i cant beat you~ seriously i cant~ so, the decision that i make is.... i'll depart my self from you~ this is the hardest  decision that i make~ i'll not be around you guys~ follow you guys for the most of time~ but, it'll take only the minor of your time to spend and being with me~ indeed~ still have a lot of thing i need to say~ but,  i'll make it a special edition just to make my self clear~ but, i dont know, how, when. whom, and what will be for the special edition one~ maybe until i am ready~ and i'll just type it~

see you guys *reders later~ 
salam ukhwah~
assalammualaikum~


Tuesday, September 18, 2012

bila ada orang dah bermadah kata~

Bila stiap yg diharap mampu lancar utk sempurnakan hari kita tak trcapai, yakini akan hikmah dlm perihal pahit luka yg trjadi.. Ia mengajar tingkah, mendidik emosi + mematangkan minda.. - pujangga bijaksana
"oke, ni di petik dari facebooker orang"

assalammualaikum warahmatullah ya akhi, ya ukhti~
 title harini x seberapa~ sekadar suka2. walaupun suka-suka, x bererti ianya tidak bermakna~~ hahha.. mende dalah aku duk merapu ni.. maaf lah kawan2 sekalian umat.. bila otak dah jammed sbb x tgk dunia luar, my electrical wire-ing is a bit short sbb dah x jumpa dunia~~~ lalalala~ hahah~

okay! back to the main thing~~
bila setiap yg di harap mampu berjalan lancar untuk sempurnakan hari kita x tercapai~
this sentence represent:
#1. bnde yang aku pelan semalam~ failed tuk aku buat harini
#2. bile aku pindah masuk dalam~ the things are still the same~~ no change~
#3. im done talking to myself what's going on with me even though i tried to be with all of you~ haha



okeh! siap !yakini akan hikmah dlm perihal pahit luka yg trjadi.. Ia mengajar tingkah, mendidik emosi + mematangkan minda.
okeh, ni represent about:
#1. aku yakin ni semua bersifat sementara.
#2. aku tau bende ni akan mematangkan aku~ aku hidup atas kaki sendiri~
#3. hahah, dan ni jugak membuatkan mereka tidak peduli kewujudan aku~
#4. xsemestinya bende ni melemahkan aku~ walaupon im dying, i tried to stands up by my two feet~

#ceh! english hentam kromo~ hancur bahasa punah lah bangsa! hahah~ madah eyqa~



hahah~~ gambar ni sekadar suka2~ dulu masa novel hlovate tgah hit sakan~ sampai aku pon gila beli novel dia bersiri2 tu, aku baca lah part ni:
# she's doc wanna be.
# she's a net freak... not only her, but her friends too..
# she's also a maid before she left to uni of aberdeen..
# buku ni tajuk dia 5 tahun 5 bulan! hahah~ lupa lak nk cakap!

dia ni mcm aku td, she's net frreak! so gila di ngn tenet ni, meluah kan idea dia yang super genius or meluahkan rasa hati dia by berblogging! cumanya dia ni membahagikan diri dia kpd dua~ satu motivate one, and another one is herself! apa yang aku cuba nk ckp ni~ dia ni ada 2 blog! hamek kaww~~ aku nk handle satu pon sampai x terbukak2 dah blog ni.. but she? siap ade 2 lg kott!! kau hado? hahha~~ mne lah aku tau kau ada ke x! aku no mmg lg terang nyata serta x payah bersuluh lah mmg ada satu ni je~ satu yang x terbela2~ heheh~

panjang betul history mna aku jumpa gambar ni~
ahhh~~ lantak lah! hahah~~ tp aku suka je gambar ni~

"boys are stupid! some mens too, throw rocks at them" 

hahha~~ i like this sentence~~ but actually x semuanya lah sebenarnya~~ aku mungkin lah akan campak batu tu kat lelaki.. but not anynomous la~~ xkan lah kat atuk2/pakcik2 kariah surau/ aku skati je nk baling kan~ maybe lah aku akan baling kat jantan2 ta guna! bhahaha~ ade ker??
eh~~ sapa kata xde jantan x guna~ ada kowtt~~ cuma dalam konteks kehidupan aku xde lg lah~ yang ade pon mungkin bersifat sementara~~ ianya x selamanya kan~~

korang pernah rasa tak bila dengaq ja ada orang duk start bermadah? ada kene kat batang idong sendiri x?
heheh~~ aku paling stress bla orang start bermadah cinta je~ yg tu mmg stress.. kat fb ke, kat twitter ke.. sesungguhnya aku rasa stress/semak/tension dan yang seumpama dengannya~
sometimes kita akan rasa suck kalau orang dah start nk bermadah2 bagai ni~ dia akan rasa~~ what the hell.. mende yang kau cuba cakap ni? xleh pakai bhasa yang simple ke? perlu kerrrr kau nak madah2 bagai ni? *oke,part R yang pnjg tu mmg ada dlm konteks kehidupan seharian*

yelah~ korang bayang kan.. everaday or even every minutes y'all akan jumpa perkataan PERLU KERR dengan capital R yang panjang2~
aku mula2 dulu boleh lah hadap lagi ngn capital R yang pnjg2 tu~~sekarang dah malas~ meluat dan yang sewaktu dengannya~ hahah~

so, bila orang dah bermadah~ mcm2 yang korang rasa kan~ ada rasa nk lempang orang tu~ hati tu xyah cakap lah~ memanjang je rasa nk sepak, marah/tension/geram.. and ect~
well.. perkarea biasa.. tp bilah dah BIASA sgt, hadoi.. xdo do den nk hadap! xkuaso! hahha~

dengan erti kata lain bila orang dah BERMADAH ni, aku amik pendekatan sound secara umum n.... buat lek buat peace  je~ tp... bila ada yang BALAS BALIK secara umum jugak~~ well... aku pon keyboard warior jugak~ hahahahahaha~~
tu jelah yang aku mampu meraban merepek cerita "draft" yang tertangguh2 ni~

happy always guys~
assalammualaikum~

Friday, August 31, 2012

repost demam Gangnam!

lerr~ aku duk walking blog hangpa tau aku jumpa apa..? hahaha~ aku tgk pon duk gelak~ depa satu family duk pakat joget gangnam ni tgah2 raya pertama~ haahh
the things is~ aku tabik springg sama tu family sebab satu family yang sangat2 besar dan sangat2 happening dan ceria~ dan sporting dan sangat2 best~
mna lah ada orang pg2 raya duk minx2 maaf~ duk main minx duit raya~ tup2
depa buat teaser gangnam-Raya~ hooyeah~ vid mereka juga sangat2 menarik~ and mostly and mmg pon obvious try PSY tu~ the one yg cetuskan fenomena gangnam ni~ hahah~ nahh~ tgk jelah vid diorang tu~

haiyaaa~ video cannot be shared laa~ aku pon pelik~ tapi kalau korang tgk~ korang akan gelak guling~ hahah~ dis one i found as a lawak~ tapi kalau psy yg joget~ aku nampak pelik benor dah ghopenyer~ hahah~ so, here i'll give you the link of suasana Gangnam Raya~

video


sorry lah kalau uolss tegk kali ni entry kelam kabut skit~ bese lah~ aku ni mne ghety lagi pakai link2 blaka ni~ mata pon dah rabak x tdo 2 3 hari nio~ nk kasi up skit~ siap entry ni aku nk wassalam dah~ hahah~ so enjoy!

btw, klep video depa ni siap masuk papaer lagi kot!! hahah~
glemerss mreka!


bakk ang~  tp comel ouh family ni~ theyre gathered together~ do an activities such as vacation~ sangat homely~ i just want to a part of them or atleast~ i get a feeling of being in a big~ big~ bigggg~ family~ doing an activities together and so on~ hahah~

Thursday, August 30, 2012

jangkitan GangNam-Style

# Oppa Gangnam-Style!
ha~ ni lah yang aku mula2 jumpa masa sufr image kat encik google!




holla!!
Aslammualaikum~ x jawab dosa~ kalau jawab~ awak sayang kat saya! =) *tersipu2 kejap!
hahaha~
so, entry kali ini berkisarkan tentang lagu korea yang tetibe meletupp bakk ang~ cemana lagu ini boleh termeletup ye..? haaa~ teknologi zamann laa kan~ ceq dapat tau pon hasil duk ralit main twiiter. tp via *tweetdeck la kan* #tgn d bahu, mata juling ke langit# hahah~ cek duk sakan main unmensi jadi pelik dah depa duk hashtag oppagangnamstyle ni~ jadah nye gangnam ni~ dengan berianya lah ceq pon p lah google jap~ tp tgk gambaq pakat kartun blaka~ mna cek mau! hahah~ nk pulak time tu duk surff u-tube~ taip je la gangnam style nI~

Masa tgk jadah Gangnam-Style ni, aku punya la xde daya, hati, limpa, pancrease, usus dan sgalanya nk tgk balik vid bodo tu~ sbb nmpk l*ca* tau~ >.< tgk sorang2 aku yang malu~ segan makk~ hahha~

nak di jadikan cerita~ ondeway nak balik Amsbernam~ denga pulak lagu ni kat Era~ oops! femes nye lagu ni~ ingat yutubers je yg layan~ rupanya dah kua kat radio~ ke aku je yang x mngalami perubahan...?haa~ aku ni denga radio dlm keter je~ kalau dah bukak laptop~ xde nye aku bukak radio~ lagu dlm laptop melambak aku x dgar lagi~ *pdhaldahmuakasyikulanglagusama* hahha~

kalau uolss nak tau~ sebenanye lagu gangnam ni ada maksud yg kite xtau~ ye laa~ yang korang duk hadam sampai lebam tu pasai syok tgk pkcik tu joget2 dlm video tu~ kann~ lain lah kalau uolss master in korean language~ kompem lah paham mende yang duk pakcik tu me rapp poo~

nih budak kelas aku~ xsudah2 OppaGangnam-Style dia tu dari kat kuliah~ masuk studio~ balik bilik/rumah~ tu je yang aku dengar deme sebut~ hak lain2 xdak pon~ pastu buat aksi ni~ *tirusepertisaya* maksud aku~ x sudah2 mngajuk pakcik tu duk joget2 dlm video tu~ haiyoo~ aku ni perempuan lol~
>.< aduhai~ stress dapat bebudak lelaki yng super hyper and a bit obsess with the song~ even i know its just for a while~  kikiki~

dari td aku nk bukak hikayat lirik lagu oppagangnam-style kat tanah melayu ni, x terbukak-bukak lagi~ maafkan saya~ *suaraconanvesinabil* hahah~ nah~ bace lah sendiri~ then made a conclusin eyh~

sedutan episod lalu~ eh! sejak bila berepisod..?
hahah~x, nk tunjuk~ ni la video yg mnyebabkan aku xde hati, jantung, limpa, pancrease nak tgk tu~ hahah~
mngarut x sudah2~ nak dijadikan cerita~ aku jalan2 dlm blog pon tgk~ besepah dah entry sakit gangnam ni~ hehehe~





so~ take a look kejap~ and tgk lahh~ hahah~
tu je hikayat tuk mengreducekan jiwa duka lara saat ni~ tata readers!
assalammualaikum~


Tuesday, August 21, 2012

ragam budak-budak waktu kelas OSHA jam 11malam

hey~ Assalammualikum~ x jawab dosa~ kalau jawab sayang~~ hahahah~
ni entry dah lama dah~ cuma baru nak taip~ bian~~

Entry ni cuma berkisarkan tentang ragam budak2 
Diploma Seni Bina Semester 3 dan Budak2 Integrasi Sesi Julai~

aku x ingat tarikh dia bila~ p 2-3 weeks jugak lah before start cuti raya~
En. Isma nk buat kelas malam ganti kelas oha bila entah~ 
ke ganti topik yang x sempat sudah~
btw, akui xde lah sempat mengabdikan gelagat mereka2 ni suma~ ada yang x sempat nk usha, 
kelas dah habis~
hahah~ 
tu lah cter dia~
so, yg aku sempat usha ni, sikit jelah~ sbb mostly ayg aku x sempat nk usha,
boys yg dduk kat belakang lah kan!! hahaha~

ni antara gelagat mereka! 
take a LOOK!

ni, EiYa
haa~ ni aku nak cter pasal gegirl ni~ hahah~ oke, nama dia Ain Alya~ boleh search kat pesbuk kalau berkenan eh! hahah~ 
sebelum ni dia ada affair ngn laki yg bediri kat sebelah dia tu~ hee~ nama dia Fizree Shah~ ktorang panggei lee je~ sempoi!
haha~ alya tyme dlm kelas osha tu tau x dia buat apa..? haaa~ ni yg dia duk buat!
nampak je mcm khusyuk! tapi~~~
aku tau dah kalau dia ni dapat pen ngn kertas~ mnyonteng kartun laa~ ape lagi~ hahaha




Ni, Fatin~
fatin ni sempoi je~ orang dia pon lembut je~ hahah~
fatin dlm kelas muka dah start blurr sakan dah tu~
hahah~ tahan ngntuk lettew~ tapi, tahan2 ngantuk dia~ superb woo~





Ana~
 dia bg aku, keje bagus~ superb laa~ kutt~
sbb according to lec nak~ dia boleh fulfill~
tp, bab pnyampaian maklumat~ delay~ heee~
time osha haritu, aku yakin je ana ni boleh AKJ sem ni~ khusyuk giler kot~
mcm xde setan2 yang ganggu dia~ hahaha~





Myma~
aku xnampak dia buat apa time osha haritu~
beby block dia~ so, aku xleh nk agak dia buat apa~ huhu
myma ni bab design agak femes ngn gelaran suka tukar design~ 
idea dia mencurah2 kott~
hahah~ ade je design yang dia nk tuka~ aku nk dapat satu design pon susa~ dia senang je~ hahah
gudluck mimoh!






 beby ni time osha buat2 khusyuk je tu~ sbb duduk betul2 depan isma! hahaha~
beby ni PR dia bagus~ hahah
and satu benda ni mmg paling syok~
ramai betul yang bela dia~ hahha
senang ouh jadik dia ni~ suma rajin jaga~


Cha~
aku close ngn dia masa sem 1 n 2 setengah~ pastu wassalam~
haha~ sbb apa wassalam aku xdapat nk agak lah~ hee~
masa kelas osha~ cha dah lost track dah~ aku nmpak tu~ tp cam biasa lah~ duk depan isma~ bukan boleh buat pe~ heheheh~
dah la xleh nk nyembang! hahah~ cha jenis yg close ngn lec~ so,
any information~ xde hal la kalau dia dapat dulu!



 Echa~
hahah~ dia pon sama jugak~
ni geng2 buat2 khusyuk je kat depan tu~ sbb dekat ngn isma!
hahaha~ sian~`


Eypa~
currently dating with zul~
dia ni cinonet je~ kecik~ si zul tu pon cinonet gak! hahah~
epa ni jenis kuat nyembang~ tp dlm kelas haritu dah terpisah ngn mimoh~
xde lak aku tgk dia mnyembang! haha~
nk pulak duk segeng depan isma~ mmg keraih diam bisu ler kejap!


 yang baju biru tu Abrar~
abrar ni orang kuat surau! hahaha~
tp betul la~ dia mmg ahli kariah pusat islam psis tu~
dia aku rasa ada double pesonaliti laa~ hahah~ lua kelas cm yb2~
dlm kelas lain~ heee~
dlm kelas haritu pon aku dok tgk dia nongkat dagu je! haha
xde kate khusyuk bobonar ngadap isma tu!


Syam!
dia kire pro dlm design! dia warna lawa~
dia  lukis lawa~
mmg ada tgan seni lah dia ni!
aku tgk kat tangan dia ada pen~ tau dah mnyonteng~
bukan mnyalin~ dalam hati, cpatlah kelas habiss~ hahaha~


 Lee~
orang yang aku kata mula2 tadi ada affair ngn eya~
heheheh~
dia dalam kelas kalau ngntuk~ nauzubillah!
muka mcm orang stim xcukup zat!
hahah~ tu lah muka kalau dah ngantuk~


 Lan~
ahli tomoi masa kini~ hahaha~
dia lebih dikenali sbgai Lan Toi~
aku pon xpaham asal gelaran tu mlekat kat dia!
dalam kelas tu dia dah start mnyembang dah ngn setio~haha~
aku dah tgk hangpa suma dah kelaut!


 Setio Bagus Cahyo Putra Bin Khamim~
ye~ nama dia paling pelik dan paling panjang sekali dalam kelas~
tp, nama apak eh~ pendek je~ hahahaha~
setio ni aku xtau la asal dalam kelas pemes sgt~
papehal~ mesti setio dulu~ xpaham aku~ hahah~





Iman~
heh~ dia ni lagi hanyut! lost track sungguh time klass~ haha

yang kat tengah tu namanya~ Ajrul Qadri~
hahah~ ajrul ni dah mcm nk mlekat kat dinding dah dia ni~
ngantuk sgt dah la tu wei~
haha~ i guess his mind are thinking about going lie down on the bed!





MAT (kat tgah2 tu)
heh~ dia ni~ hari2 n suma kelas dia tdo~
xpenah aku ygk dia missed x tdo dlam kelas~ kelas mna je yg dia xtdo..? 
kelas strick pon selamba badak ayam itik je dia tdo~ hahaha~
mat~ mat~


that red in colour is Ayap~
hahah~ dia ni mnganga je tgk isma kat depan~ akurasa dia one of orang yg boleh bertahan lagi dengar isma cakap apa~ hahaha~






PAYSAL
ni pon dak kelas b~ haha
padahal aku x mention pon sesapa dak kelas b lagi~ hee~
dia aku tya mira tgah buat pa~ sbb aku xnmpak dia~
mira cakap dia tgah main2 ngn pen~~ hahaha~
bosan nau dah tu~ aku rasa jap lagi tercampak pen tu kat lua tingkap~




 faiz~ ni budak kelas b~ hahah
mcm aku dah mention je yg sebelum2 ni dak kelas mna~
haa~ faiz ni je yang aku rasa khusyuk kot~~
dia siap selak2 lagi nota cik isma bagi kat dia~
aku xtau la selak bosan ke selak nk semak~
=)




ni lak FAIZ,
tapi 3A la~
faiz ni aku tgk dia diam je~ tgk je isma terangkan pe bende tu~
takdek la kate nk kacau orang ke ape~ hehehehe~



ZUL~ currently dating with EYPA
zul aku tgk tangan dah mnongkat dahi dah~ hahaha
dia dah ngntuk dahh~~ hahhaa~ mostly dalam kelas ni dah xtahan ngantuk~
wuwuwuwuu~


ni HUSAI~
husai dak kelas B~
dia member sesekolah dengan PYMM~
hahah~ ni lg la~ dari start sampai kelas mula2 sampai ke habis~ keje asyik mnyembang je ngn pymm ni~ heheheh~
tu jeler kje die~



Okeh~ Ni PYMM~
like i said before~ dia sesekolah ngn husai~
keje dia duk balas mesej "onlyone" dia sambil nyembang ngn usai~ tu je yang aku nampak~ xde nye kate nk tumpu isma ngajor kat depan~ whahaa~







KAKAK QSB 3B
haha~ kakak ni aku xtau apa nama dia~
tapi kakak ni dah maried tau~ muka dia cute~ dia pon jenis soft2 je~ hahah
nmpak matured la s wife orang~
=)



TyQa~
haha~ deme dak kelas 3b ni dah start bukak kitab master plan design dah~
heee~
tu pasai lah deme khusyuk bonar wat kje~ isma kat depan pon diorang jeling2 je~
xde pon khusyuk sangat~ hahaha~


ni MIEDA~
mida ni lembut je~ gelak pon sopan2 je~
tapi kat asrama~ wassalam~ haahahha~ suke ngusik orang~ suka gelak~ suka nyembang~ hahah~ tu la mida~ and~~~~ design dia~ superb~ suka tgk dia warna~ lawa sangat~
rindu nk dgar dia ceramah malam2 time bosan wat kje 3 4 pagi~ hahah~


UYUN~
si budak hyper aktif tersangat! hahha~
uyun suka bebudak~ sangat suka kanak2~ dia mudah mesra~
n uyun juga jenis yang x boleh lack of attention~ heheh~
tu pasai kje dia duk ngacau orang je time kelas isma tu~ alahh~ bukan kelas isma je~ semua kelas rasanya~~ wewewewe~
EHeRM~
hahah~ ni kje dia duk mengobserve orang je malam tu~ buku kat tangan mmg ada~ ada untuk describe orang~ isma punya cerita tu mmg dah hanyut lama dah~ bhahah~ bila dah hanyut ngn cite isma~ tu yang bila isma tya dia KELAM JE~ ada ke isma tya bangunan NIOSH kat mna..
mna lah budak ni tau~ xmemasal kne bodo ngn ismaa~ haha~ isma mmg kuat mmbodo kan orang~ so x kesah la~~ heheheh~ btw, rupanya bangunan NIOSH tersebut di BANGI~ and dia kata kat roundabout~ masalanye lakan~ raoundebot kat bangi tu bukan satu je yang ada! hee~





MIERA~
kan aku dah kata~ budak2 kelas B suma dah bukak kitab master plan~ haah~
termasuk lah si miera ni~ heeee~ dia bukak kitab ni ngan uda~ so, aku tgk jelaa~ =)



UDA~
heheh~ tadi duk bukak kitab~ skali aku tgk balik~ dia dah mnyembang dah ngn nas~ xpasti lak nyembang ape~ xbpe dengar~ hehehehe~ =)
BEN HARITH~
dia duduk paling kanan sekali~ aku xde gamba dia sorang~ so, aku buh jela gamba nI~ heheh~
dia ni rambut dah ttup dahi nk ke mata dah tu~ huuu~ dari rambut cacak2 sampai dah kusut masai xmandi~ dia duk main lah ngn tepon dia x sudah~~ hee~ =D


yang ni NAS~
pompuan sebelah dia tu junior sem 2~ =)
dia ni aku tgk jenis diam bila xde geng2 dia~ huhuhu~
kesian dia bila tercampak lua~ trus cde kawan~ ;) hehehe~
xpe~ ni skrang dah duk asrama~ so, dah alive lah~ hahha~ ni dari duk nyembang ngn uda~ padahal mula2 td diam membisu je~ =P



tulah dia serba sedikit pasal budak2 ni dalam kelas OSHA~ ada ramai lagi~ sekelompok lagi aku xdan nk describe~ soke lah~ hahah~ gamba2 ni pon saje nk intro orang nye yang mna~ kang duk sebut nma bukanuolss kenal pon kan~ so, aku guna pendekatan yang dekat! cewahh~ dekat lah sangat~ heheh~



so, here is the true of SUASANA malam tu lah actually~
haha~ i dont care if my english is bad!


nilah suasna malam tu~ 


encik isma yang pakai baju biru tu~


area2 budak laki ni~


saja2 snap gambaq!


haha~ dah macam2 gaya kan..?


so, ni lah hikayat yg tergendala~ terbengkalai~ dan tertunggak~ serta tertangguh sebab malas nk tulis~ heee~
hope you guys enjoy reading it!
*mcmadaorangnkbacaje!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...